God byyee

Nu drar vi till Antons familj och äter, sen drar vi till någon maj brasa vet inte vilken.
Aja, puss hej

Skyyype

Tjaaa. Har precis duschat och gjort en ansiktsmask och en hårinpackning. Pratar med Johanna, connor och några andra coolingar på skype. haha, träningen gick iaf ganska bra, var mycket lättare att springa idag. Har fått bra kondis ;)
Aja, puss heeejj


Carolino

cha cha ;)
Idag har jag varit i skolan, sen drog jag och Carro till centrum, hon skulle köpa hårfärg och jag skulle köpa en fondasion. Sen skulle Carro ha utväcklingssamtal så hon och hennes mamma sjussa hem mej, ska byta om nu för ska ha träning sen i alby , löpning :O
Puss

hah, jag och Elin idag :)

Trajning

Hej hej :)
Idag, försåv jag mej som vanligt. Haha men hinner alltid ändå x) Men var i skolan iaf, sen drog jag och Emelie hem till mej och planerade lite saker ;) Hoppade studsmatta typ och lala. Sen drog jag på träning och det regnade som fan :O Aja, snart ska jag duscha.
Puss

Bildbombaaahhh

Hej sötnos ! Ska ut o träna nu, men såg att de regnade, så det får bli om ett tag, här kmr en bildbomb med bilder från idag o igår ;) Puss !




HAHAHAH xp Loveya !

Emelie o malin haffade upp Valråssen, mums.. !

Tuffingarna lr ? ;)


Älsklingen fick låna min ääälsklingsjacka som jag köpte för en miljon på topshop, lr hur vare gumman ? :)



Jag & malin, älskardig lillebror !


Sunshine

Helluuu!
Idag var det jätte fint vädur ute :O skit varmt och sol (y). Men var i skolan, sen drog jag och Johanna till centrum, och det var tydligen gratis glass på Ben och Jerrys och precis när vi kom dit stängde dom kön -.- Haha, men sen drog vi till ip med lite folk sen drog vi hem till Johanna och åt och pratade typ lite på skype ^
JAG SKA FÅ MIN NYA SÄNG DEN HÄR VECKAN! wooh. har läängat vet ni ;) 
biiilder

Haha, jag och Elin beng igår :)

Elin söööötnos, igår också

Haha, jag och Danis
Puss

Johan & Josef

.. In thaaaa house ;) hahah nu kom vi nyss hem, efter skolan drog vi till centrum o tog en latte thaha, sen drog vi till ip o träffa nåra, men nu ska vi snart äta. Här kommer massa bilder från nyss ;PppppPPPpp












Hahah, jag älskar dig meeesst systerr !


This is real

Hellu.
Är så jävla trött.
Först var jag ju i skolan. Vi hade såvmorgon, feettt med skönt asso. Men på so:n kollade vi på film oxå, Slumdog miljonär. Så vi hade inte så många lektioner. Sen drog jag hem, stressa som fan för vår träning började halv fem, fast det var samling kvart över 4, och vi slutade kvart över 3 :O. Aja, hann iaf. Men efter träningen så kunde typ ingen sjussa mej, så jag gick hem med Malin, men hon bor ju närmre ip än mej så jag fick gå hem själv ett tag, så pratde i telefon med massa, och jag bor ju inte diräkt nära ip heller så det var skit långt att gå. Aja nu ska jag sluta klaga och hoppa in i duschen.
Puss

Haha, Jag och Emelie för någon vecka sen.

@ Datasalen

Hejhej! Sitter med mallan i datsalen nupå stugan, idag ska jag träffa´ralle eller nåt, o vi ska typ dra hem till han. Taaaaack malin för designen, den va jättefin ! ;) Jaja,bloggar när jag kmr hem eller hos han, puss !


Såvmorgon

Typ första gången jag bloggar på morgonen?
Men idag hade vi såv morgon. Vääääldigt skönt. Min buss går 12 över 10. men nu ska jag fixa mej så att jag hinner med.
Puss

God natt

sista inlägget för mej nu.
GOD NATT

Besökar rekord jao

:)

Tack Malin

För designen :)
http://bymalin.weblogg.se

Bildbomb

Shoppingen

T-Shirt från Gina

Tubtopp från H&M

Armband från H&M

Trosor från Gina

Haha, Emelie sötnos

haha

yummie

så jävla söt bild på Emelie :O

sexi mama

yeah

Sötnos :)

Johan beebis :)

haha
Puss

Emeliew olsson

Hej hej :)
Kom hem för ett tag sen.
Emelie och hennes familj kom och hämta upp mej, för hennes mormor skulle ha en konstutställning i stan. Så vi fick sjuss dit och kollade lite sen tog vi bussen till medborgar platsen och kollade i lite affärer där. Sen gick vi till gamla stan och köpte glass och satte oss vid vattnet. Väldigt mysigt :)
Men ska lägga in massa bilder sen från igår och idag.
Puss

Hoooome

Hejhej :) Kom precis hem och har ätit, ska snart duscha. Träffade ralle idag vid halv två sen drog vi och träffade oliver, tim, danne, danis, lillen, anton. Sen drog danis, lillen o anton hem och vi satt typ på en busshållplats i nån timme, skitkul -.- haha, men sen drog vi hem till tim. Juste, träffade malin o malin lite också :) Puss !


Hanviken f96

Tjaaa bloggen
Vaknade halv 8 idag. Bytte om sen drog jag på match i östermalms ip. Det gick jätte bra, vi vann med 3-0. Men nu är jag hemma ska hoppa in i duschen, fixa mej sen ska jag träffa Emelie, I think.
Puss

Jag, madde och Sally

Bildbomb !

Laddade in massa bilder nu, trevligttrevligt ;) Njut nu !


Hahah fiiiiin x)

Jag o julia <3

Älskling


Loveya !

Haha =)

Emelie fiiiiin ! ;D

Johanna <3 Josefine

Jag..

Emelie älsklingen ;)

Tim (a)

Jossseeef ! ;)


Sun !

Tja bloggen ! =) Igår var ju jag med josefine, först åkte vi till centrum, okej jag eller hon kanske skrivit dethär men ändo.. Jag handlade trosor & solpuder där, sen åkte vi till lidl HAHA och handlade godis, chips & energidryck ;$ Sen satte vi oss på nån jättestor gunga, snackade om typ alllllllttt, sen blev vi rätt flummiga också så vi gjorde lite andra grejer också hah. Sen när jossan drog hem följde jag med henne till busshållplatsen och sen tog jag bussen till ip och träffade aaasmånga . Kom hem vid typ elva halv tolv, men nu har jag precis ätit och sen ska jag väl träffa nån, kyssss !


Jag och julia älsklingen !


Wild ones

Chaaabaa !
Nu är vi hemma hos Jossan. Ska äta här sen ska vi typ gå till kompis gungan. Vi har köpt massa godis och skit, haha. Men vi åkte till centrum sen till alé och Ip, vi mötte Ludvig där också. Sen drog vi hem till Jossan. 
Vi lägger in våran drooog :D

haha

Josefine babbyyy !

Sitter hemma hos jossan nu, kom precis hit ! Det fcking regnar ute ;O Inte ok ! Jag skulle typ träffa ralle idag, men nu hänger jossan med =) Vet inte när vi ska träffa hnm menmen ;p Nu vi på att göra iordning oss för det regnade juu ;O;O;OO;OO;;OO;OO Jaja nu ska vi vara sociala mot varandra ;) PUSSSSSS !


Cha cha

Har precis ätit donken mat. Inte bra.
Men vaknade typ vid 11, har kollat på en film. 
Idag skulle jag kanske träffa Johanna.
Men ska hoppa in i duschen och fixa mej, osv.
Puss


Sista inlägget

Pratar med Anton på skype. Är så jävla trött, så det här blir sista inlägget för ikväll.
Imårron ska jag och mamma åka och handla lite till undervåningn, sen ska jag vara med någon/ nåra.
Puss


Outfit


  
leggins, BikBok
linne, Gina
Kofta, Vero moda
Halsduk, Hannahs


Shopping i veckan / Josefin

Det här har jag handlat den här veckan dårå ;)



Tack kimberly

För designen :D


The bounce

Hej hej :)
Är på riktigt bra humör faktist:D Idag var jag ju i skolan osv, hade typ inga lektioner, hål timme och film.
Sen drog jag hem typ fixade mej sen åkte jag mamma och min brorsa till globen. Vi skulle ju se the bounce, deras sista "konsär". Asso fy fan vad bra den var! Det är fan synd om er som inte ska se den, det här var ju sista chansen också. Man ville typ dansa hela tiden. Känner nästan för att börja på dans efter att ha sätt det där.
Asso jag dör...
Ni kan få lite bilder:)


Innan det börja

wooh


Det satt några i publiken hela föreställningen, och helt plötsligt började alla dansa. Det var typ precis bravid oss (det hörde till "showen" om ni undra)
Aja, puss :D

Kvällens

Dagens outfit var :
Rödvit randig tjocktröja - Cubus,
 Svart baslinne - Gina,
 Blåa jeans leggings - Gina

Kvällens :

Mouli - Julias
Vitt baslinne - h&m
Blåa jeans - Weekday


Baaaad

Haha är tvungen att slänga in denhär låten nu ;) Jossan ska på nån dansgrej ikväll så hon bloggar väl mer senare :p Puss !


First !

Hejhej =) Första inlägget för mig på denhär bloggen, och nu ska vi verkligen satsa.. hoppas jag ;$ . Ska iallafall dra ut och träffa nåra snart. Va i stan idag med emelie, köpte en svart kofta, en vit tshirt med något på, ett vitt linne och en annan söt svart tröja x) lägger in bilder sen ! Tänkte också köra bloppis ! har ju rätt mkt jag vill sälja, men jaja puss !


/ kimberly

håller på att fixa deras blogg jsut nu så det kan blir lite rörigt ;)
länkar min blogg för att jag var så snäll och gjorde en design !
www.kimberlyemelies.blogg.se


Börjar blogga nu

Aja, tänkte berätta lite om dagen haha.
Men var i skolan först, och btw missade jag bussen och man ser ju mitt hus där bussen går så alla såg mej typ springa ner för backen och försöka hinna med bussen, som jag misslyckades med då. Men sen var jag i skolan iaf. Inte så roliga lektioner, sen åkte jag typ bara hem eftersom vi hade träning och imårron har vi no prov. Men det var jätte rolig träning, fast det gick inte så bra för mej direkt. Men sen när jag kom hem duschade jag osv, har gjort ansiksmask oxå.
Juste, GRATTIS MYRAN ! :D


Ny blogg

Nu sätter jag och Johanna igång på den här bloggen. Inte så fin design och det just nu, men som sakt håller det på att fixas. Bry er inte om inläggen där nere ;)

RSS 2.0