Min helg

Hej hej bloggen :)
Kan berätta lite om min helg eftersom jag inte har bloggat nåt ;)
I fredags så var jag i skolan, sen efter så drog jag och mamma till centrum där jag slingade håret blont ;) så nu är mitt hår ljusare men inte så som jag hade förut. Dom klippte mitt hår oxå och oh my gosh vad kort det blev :O tänker fan inte ha utsläppt mer. Får väll inte klippa mej på ett tag så att det växer ut..
Men sen åkte jag hem och åt, och efter det gick jag hem till Johanna och vi gick till ip. Tog bussen hem sen vid 10.
I lördags så tog jag bussen tio i 11, Elin va på den oxå så vi drog till vallen och kollade på när hanviken spelade mot tyresö ;) Fast det regnade as mycket oxå så då kollade vi lite på nät tyresö 96 spelade mot något lag.
Aja, sen drog vi till centrum och kollade typ på  markolio och sen gick vi till vallen och dampa. Men vi tog typ bussen direkt och där mötte vi oliver, emil och anton. Vi åkte till ip och gjorde typ ingeting. Sen började det regna och då tog jag bussen hem.

Sen idag så hade vi först match. Det blev 1-1 för att motståndarlaget gjorde ett jävla bögmål. Sen hade dom fett cp tränare oxå. haha, sen drog jag hem duschade och fixade mej och så. Sen åkte jag och träffade Myran, Emelie, Ludvig och Robin. Sen drog jag myran och Emelie till ip där det var lite folk. Sen drog vi till bansjön där det var massa. Sen åkte jag Emelie, Myran och Robin och åt på la fluer.
Sen åkte jag hem och lala. 

Nu ska jag tvätta bort mitt smink jao ;) 
 
xoxo

/ Jossaan

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Ingen
Vad tycker du om kärlek? Jag är kär i kärleken ;)
När kramade du någon sist? mamma för en timme sen;)
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? mmh
Är du singel? Japp
När fick du senast en komplimang? Idag

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nope
Hånglat med nån riktigt ful: ne
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? mmh
Gjort något du verkligen ångrar? Aa, fast man ska inte ångra nånting.
Åkt ambulans? Nepp
Gjort nåt olagligt? ja
Fått din mamma att gråta? Nej
Slagit ner någon? Ne
Skämts över dina föräldrar? JA!
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Nej
Dricker du? Nej
Vilka kläder sover du i? Troser och t-shirt 
Vad hatar du verkligen? myggor :S
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? När jag blir äldre ja
Vill du ha barn? Om många år

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? mamma
Fick dig att gråta? jaa..
Du delade en dricka med? Johanna på träningen, haha hennes vatten dårå ;)
Du gick på bio med? Mamma
Skällde på dig? Mamma
Sa någonting till dig och vad var det? God natt, mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU..

Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Ja
Sjungit? Ja
Saknat någon? JA


Träning

Hej hej bloggen.
Har inte gjort så mycket idag förutom varit i skolan. Hände inte så mycket, har träning sen ikväll som börjar typ 7.
Mamma berättade också en jätte hemsk sak när jag kom hem, som hände min kusin :O Han var nära på att dö.
Men ska byta om snart.
Puss

Emelie, Malin, Jag, Carro och Elin


It´s your choice

Blondin

VS

Brunett


Right now






..

Hellu sunshines :)
Idag har jag stått mat tant i skolan, inte kul kan jag säga ;S Men slapp spanska provet iaf (y) Haha, men efter skolan så drog jag hem till Johanna. Vi kollade bara på tv och åt popcorn :O haha, stackarn hade åkt hem och mådde inte så bra. Men sen gick jag hem.
Jag och mamma drog till centrum sen och lämmnade in min mobil på lagning och köpte lite saker.
Asso shit vad det ska regna då, förra veckan var det ju typ sommar.
aja, puuss

fresch

Hej hej:)
Har precis duschat och gjort inpackning osv, håller på att fixa naglarna  också. Rosa som vanligt vlir det då ;)
Bloggade inte igår, men Först vaknade jag vid typ 11. Ingen va hemma, så jag låg och kollade på film, sen kom Tomas och Roseanna hem, och mina brorsor. (mina föreldrar va bortresta ;D) Så vi kollade på lite filmer, sen duschade jag, fixa mej lite osv sen gick jag till Johanna, vi låg och kollade på tv bara för att det var så najs väder..Sen kom mamma och hämtade mej så åkte vi in till söder och kollade på bio. Robin hood kollade vi på och jag tkr inte att ni ska se den ;) veeldigt tråkig film. Aja, idag har jag inte gjort så mycket förutom träningen.
Haha, två bilder från i lördags på Myrans partaj :)

Haha, jag och Elin var ju leoparder ;)

träningw

Cha cha, idag drog jag till skolan, sen direkt efter så hade vi träning så direkt efter skolan. Jag var fett trött på träningen och hade jätte ont i knät, så det gick sådär. Men sen tog jag bussen hem med malin, har ätit och ska hoppa in i duschen sen plugga ;S aja, bloggar senare beejbs ;)
Puss

Hello

hejhej :) sitter o snackar skype nu med connor o marchus, trevligttrevligt ;) Malin kommer väl snart så då får jag snacka med henne också haha. idag var jag iaf på ip med typ malin, oliver o massa andra. men jag ska göra nåt nu, så puss :)



Haha denhär låten fastna i mitt huvud för att connor gick runt o sjöng på den hela dan HAHAHA


Låtar som ska laddas ner till ipoden






;)

Hittade två bilder som jag tog från carros blogg från igår, haah, lägger in ett par låtar som vi dansade till, hahaha fan va najs, kanske nån fjorislåt men whatever :D




Godmorgon

Godmorgon sötnosar, vaknade för 20 minuter sen, känner mig fettduktig som vakna så sent ;O annars brukar jag vakna halv 9 lr nåt :) Men igår iaf så var vi ju på fest, asnice ! Det var ju maskerad fest så jag o malin va utklädda till Playboy Bunnys :) Haha, sen skulle jag slagga hos jossan, men börja bråka med mamma så det fick jag inte, och nästnästa helg har jag utegångsförbud hela helgen, känns ju great (y)... -.- Men idag ska jag kanske träffa josefine älsklingen och om jag inte ska det, så får jag väl träna ^^ Puss


Music baby

Hej bloggen :) Länge sen igen.. Men har sjukt tråkigt just nu haha, ska dra till alle snart o träffa malin, vi ska dra till haninge, käka o handla lite, sen ska vi på maskerad fest, haha skiiiiiiiitnice ! :) Lägger in en låt nu, asså jag
lyssnar typ aldrig på sånhär musik, men denhär låten e asskön :)


Jag vet

Jag vet att det har varit dålig bloggning men det är ju så jävla fint väder ute och då orkar man inte blogga vet ni ;) Men kan skiva lite om veckan. Måndagen har jag ju redan skrivit ;)
Tisdag Var med Carro i haninge, fick med mej lite saker hem.
Onsdag Pappa fyllde år så var hemme, Isas familj och syrran och nåra andra kom till oss.
Torsdag Var med Elin, vi gick till Bansjön där det var nåra, jag badade inte.
Och idag var jag med Emelie vi åkte till centrum och köpte lite saker, sen drog vi hem och åt, sen träffades vi efter det och åkte till ip och sen till bansjön och badade asvarmt i vattnet ju :O Sen åkte jag hem. Då var thomas och Roseanna här oxå, aja.
Puss

Sommar

Sommar låtar




sommartider

Tjaah bloggen!
Idag hade vi orientering i hundängen. Så jag och Emelie cyklade dit. Har cyklat och gått rätt mycket idag, känner mej stålt ;) Haha, jag och Elin ägde på orientering asso! Men efter så drog typ skit många till barn sjön och badade. Ingen hade typ bikini så vissa badade med kläder på ;) haha. Men solade as mkt så jag har typ bränt mej och allt -.- haha men det är bra för då blir jag brun sen. Men sen åkte jag hem och duschade och föna håret och sminka mej och lala på en timme :O för sen drog jag nerr till ip där carro elin och johanna va, sen kom nåra till oxå. Vi kollade på när mitt lag spelade. Men dom förlorade med 2-0 men var skit duktiga ;)
Aja, sommar e det iaf nu tkr jag ;)
Puss


Hellu hellu

Hej, kan berätta lite kort om dagen. Ska lägga mej och såva snart, vi har fukking orientering imårron i hundängen :S man får sluta tidigare iaf. haha ;) Men idag åkte jag hem till min syrra och vi åkte och bowlade med hennes pojkvänn och min brorsa. Jag kom trea -.- haha sen köpte vi glass och lala, vid 7 åkte vi hem.
Men updaterar bättre imårron hoppas jag.
puss

haha


Badat

Haha, fy fan vilket sommar väder det har varit idag :D Gör mej på väldigt bra humör. Men jag vaknade vid typ halv 12. Satte mej och solade lite, sen fick jag sjuss till ip där jag mötte Carro så vi gick till långsjön och badade. Skit mysigt, vi tog as mycket bilder och typ låg på klippan och snackade. Sen skulle carro hem för hon skulle på middag och då åkte jag och träffade Emelie. Vi cyklade till alé och köpte B&J och cyklade till vattnet och hade mysigt. Sen så åkte vi hem, och jag och pappa köpte thai med oss hem. Vi åkte med bilen utan tak, ni vet som man kan fälla ner. Sommarfeeling! haha, biiilder från idag ;D







haha, fettma ben jag fick.
Puss

Det är sommar :D

Haha, jag och Carolino idag :)

Vad som en händer


Så älskar jag dej syster


OMG JAG BLOGGAR ! ;D

Heeej bloggen ! Fan va längesen.. men jag tkr det blivit astråkigta att blogga o jg har inte hunnit, men jag kanske ska börja mkt mera.. vi får se ;) Just nu e jag iaf med hannah, sov hos henne inatt :) Igår va vid på ip med massa, o jag hade glömt jackan på kvällen så det va sjuuuukt kallt. Carebox ;) ! Snart kmr pappa o hämtar upp oss, vi ska dra till mitt landställe en natt x) Treeevliigttervligt, ahah här kmr nåra bilder på oss !





Kisss mah ass Johanna

Johanna mongolid barn har inte bloggat -.- Haha, inte jag heller sa att jag skulle bli bra på det men ibland har man verkligen inte tid. Men igår så var jag i skolan, slutade tidigt så då drogg jag och Johanna hem till mej och Oliver och Danis kom hit oxå. vi gjorde inte så mycket var ute lite och satte på en film. Haha, Sen skulle jag äta och då drog dom. Sen gick jag hem till Johanna och vi drog ut typ direkt och träffade Anton, Jocke och Emil och vi gick till Ip där Oliver, danis och tobbe var. Vi åkte till Forudden för dom skulle ju ha cirkus där. Det var inte direkt så kul så jag och Johanna drog till Allé och köpte godis, haha. sen kom hennes mamma och hämtade oss och vi åkte hem till henne och pratade i telfon med nåra och hade lite kul. Haha idag vaknade jag upp hos Johanna, vi var ju lediga idag men vi solade på hennes altan för att det var så jävla bra väder :D (y) haha, sen drog jag hem och det är så jävla mycket pollen ute att jag döör, är ju alergisk så kunde nästan inte vara ute. Aja, sen har jag hämatat min brorsa och lala. Kollat på film, men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss

Lalalala

Dagens låt ;);)


Dålig bloggning

Men allt är Johannas fel -.- haha skoja, men jag ska iallafall börja blogga mycket nu, och Johanna säger att hon ska göra det, så vi får väll se. Men kan ta och berätta lite om helgen.
Fredag: Min och Emelies tjej middag!!
Lördag: Städade upp lite hemma, sen hämtade Isa och hennes mamma upp mej och mamma, så drog vi till Globen. Åt där och sen Lady gaga, det var sjukt bra ;) Hon var as cool, haha men hennes klädstil och så.
Söndag: Var med Johanna n, vi drog till centrum och sen till ip och mötte Anton och Tobbe. Sen drog jag hem och kolla på film typ, var sjukt trött. 
Men det var min helg, idag var jag först i skolan. Vi hade håltimme på svenskan och so:n, så då flyttade vi no ist, och slutade 1 :). Så jag och Elin drog hem till henne och lyssnade på musik typ och sen tog jag bussen hem och hämtade min brorsa. Sen när jag kom hem var Johanna hemma hos mej, Så vi gick till Thai resturangen och åt där. Aja, ni kan få lite bilder från veckan.




Haha, gangstah



Pusss

Haha

Älskar er tjejer


Feeest

Cha cha :D
Nu är jag hemma, ligger och snackar i telefon med Anton. Ska berätta om en sjukt rolig dag ;)
Haha, men först var jag ju i skolan. Hände inte så mycket. Sen drog jag hem och min älskade mamma hade köpt ipod högtalare till mej. Hon hade ju köpt en choklad fontän till oss oxå. Thaankss. Så laddade ner lite låtar sen kom Emelie. Vi började typ fixa maten och godiset osv.. sen kom Hannah och Kimpan och vi hade feettt med kul. Hahha, sen kom Johanna och Carro vid 7, och vi typ dansade och hoppade studsmatta och grejer. Sen kom johanna och madde och malin och malin. Vi dansade typ och massa. ;D hahhaa men vi hade fett kul. Sen kom myran, elin och emelie. Vi åt typ och hade skit kul. Sen kom tobbe, daniel, danis, ludvig och tim. Då gick vi ut till hanvikens skola, och sen vid 11 fick jag sjuss hem av Hannah och kimberly. Aja, orkar inte skriva allt hade iaf jätte kul. Haha, lägger ut bilder imårron för jag är så jävla trött.
HAha, puss

Partypartyparty

Hej hej :)
Idag gick jag upp ovanligt tidigt, så hann till bussen ;) Men idag var jag i skolan, sen tog jag och Emelie bussen hem till henne, gjorde lite saker sen åkte vi till Alé plan med hennes familj och handlade massa saker Sen åkte vi hem till henne och åt och sen cyklade vi till bäcken där Anton, Danis och Jacob var. Vi drog till Ip men jag åkte hem typ direkt. För jag var tvungen att städa och massa annat, har damsugit och städat hela uterummet. Bara för att jag är så duktig. Aja, nu ska jag ladda ner några låtar. Ni kan få lite bilder från veckan.

haha

:/

Fjortis pose x)
Pusspuss

Hos Empelie

Cha cha, nu är jag hos Empelie. Vi ska draa till alé plan nu, så bloggar väll när jag kommer hem. 
PUUUSSSAR


Seeg dag

Hej hej
Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan hade orientering i barnsjön. Efter skolan drog jag hem, passade lillbrorsan. Skulle ientligen ha träning men glömde bort tiden så missade den. -.- så har inte gjort nånting idag. Nu pratar jag iaf med Anton och Ludvig på skype. Har inte så mycket mer att skriva. Johanna din jävla mupp, blogga!
Puss


Grattis Isabell


Tagen av Tjatigaste.blogg.se

FAKTA

Smeknamn:
Jossan, Josse
Födelsedag: 27 mars
Bor: Tyrsö
Arbete: Går i skolan 


FAVORIT…

Färg:
rosa (a)
Plats: Något varmt ställe ;)
Drog: Kläääder
Fordon: Vet inte
Film: Finns många bra ;)
Djur: hund, kanin
Affär: typ, Gina, H&M, BikBok osv.
Serie: Kollar aldrig på tv, men Glee, desperat houswifes
Café: typ espresso house
Skor: Ballerina, converse


BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Ja, såklart ;)
Gnälla: när jag inte får som jag vill ;)
Skrika: Händer
Sova: Ja, det gör väll alla
Drömma mardrömmar: Händer inte ofta
Drömma sexdrömmar: Hahaha
Försöka vara annorlunda: Är bara mej själv ;)
Klä dig i svart: Ja
Hata folk: Hata är ett starkt ord, men det kanske finns någon jag inte gillar ;)
Lita på folk: Bästavänner


NÄR…

Åt du senast:
2 timmar sen
Läste du en bok senast: Idag i skolan
Var du på konsert senast: Några veckor sen
Köpte du något senast: Igår
Kysste du någon senast: Vet inte
Svor du senast: Idag
Sjöng du senast: Idag
Klagade du senast: För en halv timme sen, missade träningen -.- hah
Är det sommar: Nu, eller Snart iaf :)


VEM…

Saknar du:
Linnea, Ennea massa andra
Rörde dig sist: Lillbrorsan
Kysste dig sist: Heeemligt
Gjorde dig riktigt glad senast: Elin Beng :)
Fick du sms från senast: Mamma



HAR DU…

För många vänner:
Man kan aldrig ha för många
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nepp
Färgat håret: Tonat bara ;)
Brutit några ben: Armen :O
Några piercings: 4 i öronen, och naveln efter sommaren
Egen dator: 2 st (a)
Gjort bort dig rejält: Många gånger
Bra självförtroende: Oftast
Kysst någon: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Varit kär: Nej
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja, men inte i ett seriöst förhållande
Blivit dumpad: Ja, men inte seriöst ;)
Velat vara otrogen: Nej


HUR….

Går du:
Ehm? som en människa
Fördriver du tiden: Datan, mobilen osv
Mycket pengar har du: Inte mycket just nu, men i slutet av månaden då jävlar :D
Tjänar du pengar: Nej, eller asso jag får ju barnbidraget
Ofta diskar du: Händer om jag vill tjäna pengar
Ofta städar du: Ibland
Ofta träffar du din familj: Varje dag
Mycket äter du: Mycket :$


ÄR DU..

Förstående:
aa
Osäker: Nej, men kan hända
Blyg: Ibland
Smart: Om jag är
Pratglad: Yes


Cypern

Mamma avbokade resan till Grekland i sommar eftersom grekland håller på att typ gå i konkurs, så hon bokade en resa till cypern ist :)



Vi har pool på hotell rummet oxå;) haha naaajs.

Redigerad

Kolla vad fint jag redigerade en bild på Emelie ;D


The city

Shululu
Idag drog jag till skolan. Hade så jävla ont i huvet ett tag och var inte på bra humör, men så lyste Elin upp min dag och gav mej en alvedon. Haha :) Efter skolan så åkte jag och Empa till stan, fick med mej ett par shorts, eller hur det fan stavas, två trosor, ett hårband och en present till pappa och lite andra grejor. Sen drog jag och Emelie hem till mej, eller vi fick sjuss från gullmars. Vi gick till Lidl och handlade massa stuff. Sen drog hon hem. Har varit ute lite oxå och hoppat studdsmatta med min söta lillebror :).
weeebbisch





Ja, har man bra webb så har man -.-
Haha, puss.


Vad som en händer, är du den jag alltid kommer att kalla min bästavän.



Veckans plaaner


Ni fattar väll om det är på måndag tisdag onsdag osv? ;)


My bed is here

Tja tja
Kom hem från träningen för ett tag sen.
Gick upp halv 7 idag, hann ändå. Jag skulle ju ha utväcklings samtal. Det gick ganske bra faktisit, hade bara pratat ganska mkt på lektionerna. Sen kollade vi på en teater oxå, som nåra i 8 hade gjort. Sen efter skolan, gick jag direkt från skolan till träningen, med alla. Jätte rolig träning idag faktist :) Min nya säääng har kommit oxå :D:D:D wiee, lägger in bild och så sen. Och juste, grattis felix ;)
Puss

Haha, vaacker bild ;)

neeeeeeeeeeeej!!!!

Jag har utväcklings samtal imårron, klockan 8!? Jag kommer seriöst inte att palla gå upp. Aja, livet är oretvist. Sen har vi träning kolckan 4 också. Så går från skolan direkt till ip. Imårron kommer min nya säng oxå :D Funderar på att bleka håret den här veckan oxå. Händer ganska mycket den här veckan, kan skriva upp v planer sen. Men det var jätte kul hos Myran, hele fotbolls laget var ju där och vi hade typ "spa kväll". Vi badade bubbelpool och gjorde manikyr och så var det en som visade typ hur man tog bort smink och så. trevligt, trevligt.
Men imårron ska jag gå upp klockan sex så ska nog ta och gå och lägga mej och fixa naglarna eller något.
Puussss


Hemmaa

Hej hej :)
Kom hem för en halv timme sen. Ska ta och äta något och sen hoppa in i duschen. Ska på spa-kväll sen med fotbollslaget, kommer bli kul :)
Men måste börja fixa mej nu, så blogg you later!

Carrroooo

Sitter med carro i sängen nu, väckte henne.. ;) Vi ska typ äta nu, men ni får läsa om gååårrdagen på hennes blogg - http://carolineafvander.blogg.se . Bloggar senare, puss !


Vaaalborg

Shulu!
Kom hem för någon timme sen. Vi gick till Amarylis plan och kollade på majbrasan, och det var ju verkligen JÄTTE kul där -.- Sen drog vi hem till Antons familj igen och kollade på några filmer och sen gick vi hem. Jaa, ingen vild kväll direkt. Imårron drar jag till Landet. Så Johanna får blogga som bara den!! men kommer hem på söndagen igen, så sakna mej inte för mycket. haha
Puss

RSS 2.0